Tips voor het kiezen van een 1080p HD-mediaspeler

Dus hoe zorg je ervoor dat je de beste prijs-kwaliteitverhouding krijgt bij het kopen van een 1080p HD-mediaspeler? Laten we naar de feiten kijken.

Mediacompatibiliteit

Tv-uitzendingen, dvd-films en streaming video zijn bijna nooit 1080p. Het hebben van 1080p HD zal het beeld niet meer verbeteren dan een beeld dat alleen 1080i of 720p ondersteunt. Het grote verschil komt wanneer je de nieuwste entertainmentformaten gaat overwegen. Blu-Ray-schijven ondersteunen 1080p en kunnen optimaal profiteren van HD die 1080p ondersteunt. Dit wordt alleen belangrijk als u van plan bent uw Blu-Ray-films in uw 1080p HD te archiveren, wat een geweldige optie kan zijn.

Hoe zit het met uw 1080p HD-tv en mediaspeler?

De andere factor waarmee u rekening moet houden, is uw televisie. Het hebben van een 1080p HD-speler heeft geen zin als je tv met groot scherm slechts 720p is. Je kunt altijd de 1080p HD digitale speler kopen met de bedoeling klaar te zijn wanneer je je tv upgradet.

video op aanvraag

Aangezien 1080p momenteel niet wordt ondersteund door video-on-demand-systemen, vanwege de hoge bandbreedte die hiervoor nodig is, is dit geen belangrijke overweging bij het overwegen van uw huidige HD-videospeler. Dat betekent niet dat het in de toekomst niet zal gebeuren. Moet je plannen voor de toekomst of wachten op de verandering? Als prijs niet je grootste zorg was, zou het logisch zijn om een ​​digitale speler voor te bereiden op de volgende generatie streaming media. Microsoft, YouTube en andere diensten zijn al van plan 1080p aan te bieden.

Laten we nu verder gaan met de vraag: is een 1080p HD-speler de prijs waard? Het antwoord is een absoluut JA. U zult snel ontdekken dat het prijsverschil tussen een 1080p HD-speler en een HD digitale mediaspeler met een kleinere capaciteit slechts een paar Streamplayers.nl dollar is. Waarom zou je proberen een paar dollar te besparen en het dan niet kunnen gebruiken voor toekomstige upgrades? Als u een 1080p-compatibele computer heeft, zal uw investering in een 1080p HD-mediaspeler zich goed terugbetalen.

Aanvullende overwegingen bij het kopen van een 1080p HD-mediaspeler

Compatibiliteit met uw entertainmentsysteem

De grootste vragen komen neer op het kiezen van een naadloze integratie met uw bestaande tv- en thuisbioscoopsysteem. Kies een 1080p HD die video on demand ondersteunt, ook een HD-streaming mediaspeler is en alle aansluitmogelijkheden heeft die je nodig hebt voor je apparatuur, vooral een HDMI-videoconnector.

bedraad of draadloos

Een belangrijker vraag zou moeten zijn of ik kies voor een draadloze mediaspeler of een bekabeld systeem. Het kan zelfs nog belangrijker worden met 1080p HD, omdat je meer data verstuurt.

1080p high-definition opslag.

Het is ook belangrijk om rekening te houden met uw opslagopties bij het winkelen voor een 1080p HD-speler. Het opslaan van uw Blu-Ray-films op uw HD zal veel ruimte in beslag nemen. U kunt overwegen om netwerkverbonden opslag te gebruiken voor eenvoudige uitbreiding en flexibiliteit.

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *