Swiss Diamond anti-aanbak koekenpan – meer dan de beste vriend van meisjes

Diamanten zijn altijd de beste vriend van een meisje geweest. Maar nu kunnen ze ieders beste vriend zijn! Een van de algemeen beschouwde beste dingen die de culinaire wereld kan overkomen, is de Swiss Diamond antiaanbakpan. Vroeger was het de vraag hoe je zoiets legendarisch kunt verbeteren, maar het antwoord is het antwoord op alle misverstanden van paren overal – diamanten!

Hoe kun je fout gaan met duizenden echte diamantkristallen die vakkundig zijn gecoat met behulp van verfijnde nanotechnologie op het kookgerei? Nanotechnologie, beter bekend om zijn coole bijnaam Nanotech, is de studie van hoe materie op een zeer klein niveau wordt beheerst. Denk aan 100 nanometer of kleiner. Dit is voor ons niet zo belangrijk behalve dat dit ervoor zorgt dat je eten moeiteloos glijdt. Ben je daardoor jaloers op het eten? De kans is groot dat je nog nooit over diamanten bent gegleden, moeiteloos of niet. Maar toch zult u genieten van het eten dat is bereid met uw Swiss Diamond koekenpan met antiaanbaklaag. Dat is een beloning op zich.

Diamanten zijn, behalve dat ze glanzend zijn, het hardste materiaal dat de mens kent. Stel je voor wat dat kan doen met een relatief sterk materiaal zoals precisiegegoten aluminium. Het resultaat is een vrijwel onverwoestbaar oppervlak dat eigenlijk flirt met onsterfelijkheid. Het is gegarandeerd dat het niet schilfert, barst of blaast. Het merk kan ook de wandeling lopen, zoals blijkt uit de levenslange garantie voor zijn product. Zo zelfverzekerd zijn ze. Maar met diamanten is het moeilijk om niet zelfverzekerd te zijn.

Dus wat zorgt ervoor dat de diamant de antiaanbaklaag van de pan helpt? Diamanten zijn van nature niet-poreus, wat betekent dat het oppervlak waarop ze zich bevinden ondoordringbaar wordt. Er zijn geen poriën, dus vloeistof kan er niet doorheen. Je eten, vast of vloeibaar, zakt niet in de pan. Poriën in karamische koekenpan dienen meestal als parkeervakken voor je eten, waarvan de afwezigheid duidelijk betekent dat ze gewoon rondglijden. Door deze unieke anti-aanbaklaag is er geen olie nodig om te koken en is schoonmaken een fluitje van een cent.

Het nauwkeurig gegoten aluminium zorgt ervoor dat de warmte in recordtijd gelijkmatig wordt verdeeld van het midden van de pan naar de rand. Dit helpt je eten gelijkmatig te koken en bespaart ook energie. U kunt het vuur op medium zetten en tevreden zijn met de geweldige resultaten. De zware bodem van de pan is dik en plat, wat betekent dat hij kan worden gebruikt op keramische, gas- en elektrische kookplaten. Swiss Diamond heeft zelfs speciale bak- en braadpannen ontworpen voor de nieuwe energiezuinige inductiekookplaten. Alle kookgerei van Swiss Diamond absorbeert warmte, geleidt warmte en houdt de warmte uitzonderlijk goed vast.

Het met diamant gecoate oppervlak is ook zo sterk dat het gemakkelijk bestand is tegen temperaturen tot 500 graden Fahrenheit in de oven, wat hoger is dan de industrienormen voor traditionele antiaanbaklaag. Dit geeft de pan veelzijdigheid en karakter. Het kan u ook tijd en moeite besparen, omdat het niet nodig is om het in een ovenvaste pan te doen. Schroei het op de kookplaat en doe het dan in de oven. Houd jezelf dan in wanneer je de heerlijke geur ruikt. Koken is geduld, hoe geweldig het ook is.

De Swiss Diamond Non Stick Fry Pan maakt gebruik van een winnende formule van verbeterde antiaanbaktechnologie door gebruik te maken van het hardste materiaal dat de mens kent op het kookoppervlak om het meer antiaanbaklaag en vrijwel onverwoestbaar te maken. Je kunt er ook aan toevoegen dat onze vriendelijke Zwitserse fabrikanten er levenslange garantie op hebben gegeven. Met die formule kun je nooit fout gaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Koop je eerste scooter
Next post Hoe elektrische scooters voor kinderen te kopen tegen de goedkoopste prijs