Pave diamanten ringen – meer bling voor uw geld

Dus je bent op zoek naar wat nieuwe bling voor je ringvinger of vingers. Stressen over het geld dat het zou kosten om die hand in wat ijsrotsen te blussen? Nou, Pave diamond online-ringen zijn misschien wel precies wat u zoekt. Wat ervoor zorgt dat diamanten ringen je geld strekken als je dat oh zo gewenste bling-effect probeert te krijgen, zijn de diamanten die worden gebruikt. Pave-ringen zijn volledig ingelegd met kleine diamanten langs de hele ringband. Dit geeft natuurlijk het uiterlijk van een massief diamantoppervlak. Deze kleine diamanten reflecteren veel licht en omringen in de meeste gevallen een centrale diamant.

Pave wordt trouwens uitgesproken als “Pah-vay”. Wanneer zo’n ring diamanten heeft die de gehele band omringen, spreekt men van een full pavé. Andere stijlen zijn onder meer een halve plaveisel, wat verreweg de meest voorkomende is van alle plaveiselringen. Men kan een volledige pavé diamanten ring gaan zonder de bank te breken. Er wordt gezegd dat een volledige pavé diamanten ring behoorlijk verbluffend is, en ikzelf zou het daar mee eens moeten zijn, aangezien het licht de diamanten onder elke hoek opvangt. De ontelbare hoeveelheid diamanten langs de band lijkt misschien duurder dan het in werkelijkheid zou zijn. Dit komt natuurlijk omdat de kleinere diamanten die gebruikt zijn om de ring te maken klein zijn. Grotere diamanten kosten meer, kleinere diamanten niet, dus je krijgt veel meer bling voor je geld met een pavé diamanten ring.

Een andere optie om die hele machtige dollar nog verder uit te rekken, zou een van de micropave-ringen zijn die momenteel op de markt zijn. Zoals de naam al aangeeft, zijn deze bezet met ingewikkelde diamanten van een kleiner formaat dan een traditionele plaveiselring. Wanneer deze diamanten door een juwelier worden gezet, lijken ze in elkaar over te gaan, wat een nogal briljant effect creëert. De diamanten rondom een centrale diamant in dit soort ringen vormen echt een uitstekende achtergrond voor de hoofddiamant in de ring.

Een ander leuk aspect van een plaveiselring is dat hij unisex kan zijn. De doorverkoopfactor, mocht u ooit besluiten dat u uw ring ontgroeid bent, is veel beter, aangezien veel geplaveide diamanten ringen door beide geslachten kunnen worden gedragen, afhankelijk van wat u diamant online koopt. Toegegeven, veel geplaveide diamanten ringen zijn gevormd voor zowel een man als een vrouw, maar een groot aantal kan unisex zijn, als je zorgvuldig winkelt.

Tot slot wil ik dit zeggen, gewoon een plaveisel is adembenemend. Het feit dat de ringband is ingelegd met diamanten voegt een grote bling-factor toe, en het feit dat de diamanten kleiner zijn, betekent dat je niet zoveel van je zuurverdiende geld zult uitgeven aan je bling. Een goede manier om de beste deal te krijgen, is door te vergelijken. Veel online locaties bieden goedkopere prijzen voor sieraden en bieden u foto’s van de ring die u gaat kopen. Zoek naar een bedrijf dat al een tijdje bestaat en bekijk een paar plaatsen. Hoe meer kennis je hebt, hoe groter de kans dat je meer bling voor je geld krijgt met een pavé diamanten ring.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Jij bent energie! 7 acties die u kunt ondernemen om meer energie te krijgen!
Next post Hoe kunstmatige intelligentie een revolutie teweegbrengt in de e-commerce-industrie