Ooglidcorrectie – Wat is cosmetische ooglidcorrectie?

Wat is ooglidcorrectie en wat zijn de voordelen ervan? Het is een ooglidcorrectie die kan worden uitgevoerd aan de boven- en onderoogleden, of zelfs beide. Het helpt het uiterlijk van gezwollen ogen te verbeteren door overtollige vetafzettingen te verwijderen die wallen in de bovenste oogleden veroorzaken. Deze operatie kan ook worden uitgevoerd op een losse of verslapte huid rond de bovenste oogleden. Deze losse of verslapte huid kan zichtproblemen veroorzaken die kunnen worden gecorrigeerd door een Ooglidcorrectie te ondergaan. Onderooglidcorrecties kunnen wallen, overtollige huid onder de ogen en een hangend onderooglid corrigeren. Na het ondergaan van deze procedure is het herstel kort, terwijl de resultaten langdurig zijn. Het stimuleert de omgeving van uw ogen, waardoor u er jonger en vernieuwd uitziet.

Elke ooglidcorrectieprocedure moet op maat worden gemaakt om aan de behoeften van het individu te voldoen. De conditie van de oogleden en het omliggende gezicht, evenals uw algehele gezondheid, bepalen de details van de operatie. Bedrijfstijden variëren afhankelijk van de omvang van de wijzigingen en de reikwijdte van de operatie. Meestal wordt de operatie uitgevoerd onder plaatselijke verdoving met orale sedatie. Dit betekent dat er medicijnen worden toegediend om u comfortabeler te maken voordat een injectie wordt gegeven om het te behandelen gebied te verdoven. De operatie kan 45-60 minuten duren voor boven- of onderooglidcorrectie. Het laten uitvoeren van de ingreep aan zowel de boven- als onderoogleden kan 90 minuten of langer duren.

Herstel van ooglidcorrectie is vergelijkbaar met herstel van andere gezichtsoperaties. Er kan lichte pijn of een branderig gevoel zijn, wat onder controle kan worden gehouden met vrij verkrijgbare pijnstillers en koude kompressen. Er kunnen ook wallen, zwellingen en verkleuringen optreden na de ingreep. Deze symptomen kunnen enkele weken of langer aanhouden, afhankelijk van de omvang van de uitgevoerde operatie. Uw arts zal de postoperatieve procedure met u doornemen en eventuele vervolgbezoeken plannen die nodig zijn om uw genezing en voortgang te volgen.

De eindresultaten van de ooglidcorrectieprocedure zijn een verbeterd uiterlijk en zelfs een beter zicht. De ogen zijn een heel belangrijk gezichtskenmerk en ze zijn ook de eerste die tekenen van veroudering vertonen. De oogleden vormen een belangrijk onderdeel van de ogen en oogchirurgie kan het uiterlijk van de oogleden drastisch verbeteren en een jeugdiger en uitgeruster uiterlijk geven. Dit is een van de meest bevredigende cosmetische procedures voor het gezicht, omdat het herstel kort is, terwijl de resultaten langdurig zijn.

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *