Koop je eerste scooter

Ben jij gebeten door de scootermicrobe?

je bent niet alleen. Motorscooters staan momenteel volop in de belangstelling. De meest voor de hand liggende reden hiervoor zijn natuurlijk de steeds stijgende brandstofkosten. Veel scooters kunnen meer dan 100 mijl per gallon rijden.

Er zijn echter nog veel meer redenen om een scooter als vervoermiddel te overwegen. Hier zijn enkele voorbeelden:

Ze zijn perfect geschikt voor stedentrips. Bedenk eens hoeveel mensen een lege SUV gebruiken voor al die kleine lokale ritjes, want dat is alles wat ze hebben. Moet je op zondagochtend echt in een auto van 3.000 pond in de file staan voor een bagel?

Ze zijn wendbaar en manoeuvreren gemakkelijk in het verkeer. blog – fast furious scooters kunnen vaak veel gaan waar auto’s niet kunnen.

Ze zijn gemakkelijk te parkeren. Er zijn veel plekken om scooters te parkeren in de buurt van bestemmingen waar geen auto’s kunnen komen.

Ze zijn goed voor het milieu. Het is duidelijk dat een of twee mensen op een gemotoriseerde scooter veel minder van onze kostbare hulpbronnen gebruiken dan een grote auto.

ze zijn leuk! Soms komt dit als een verrassing voor beginnende scooterrijders, maar er gaat niets boven de vrijheid en het gevoel van ‘eenheid’ met je omgeving op een scooter of motor. Het komt het dichtst in de buurt van vliegen, en het is iets waar automobilisten heel weinig vanaf weten.

Sommige mensen “buggen” echt en worden levenslange rijders die zelden “mindere” transportmiddelen kiezen.

eerdere rijervaring

U zult misschien verrast zijn door de wendbaarheid van de scooter. Een kleine scooter van 125 cc zal vaak de meeste auto’s weg van de lichten verslaan.

Om deze reden, als je nog nooit eerder op twee wielen hebt gereden, kan het verstandiger zijn om klein te beginnen en te upgraden naar een grotere scooter zodra je meer ervaring “onder je riem” hebt.

Als je al ervaring hebt met motorrijden, komt dat natuurlijk goed van pas in de wereld van scooters.

nieuw of gebruikt?

Er zijn eigenlijk verschillende kortingen die u kunt vinden bij het zoeken naar gebruikte scooters. Er is ook het voordeel dat de eerste eigenaar het kinderziektes van de scooter heeft verholpen en al voor het eerste onderhoud heeft gezorgd.

U kunt ook extra voordelen krijgen, zoals aftermarket-accessoires waarvoor de oorspronkelijke eigenaar heeft betaald, maar die nauwelijks een rol spelen bij de verkoop van een gebruikte scooter. Als deze extra’s dezelfde zijn die u zelf zou hebben gekocht, zou u een winnaar kunnen zijn!

Tweedehands kopen brengt natuurlijk zijn eigen zorgen en kanttekeningen met zich mee. Als je nog niet veel ervaring hebt met scooters, is het een goed idee om een meer ervaren rijder te vragen om met je mee te gaan bij het bekijken van een mogelijke aankoop.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Het belangrijkste om te controleren wanneer u Pet Meds met korting koopt
Next post Swiss Diamond anti-aanbak koekenpan – meer dan de beste vriend van meisjes