Jij bent energie! 7 acties die u kunt ondernemen om meer energie te krijgen!

De mens als een eenheid van energie is een feit dat diepgaande en verbazingwekkende mogelijkheden heeft. Bovendien vind ik het verbijsterend waarom niet meer mensen nadenken over de potentiële en dagelijkse implicaties van zichzelf beschouwen als een energielichaam. Alles over ons, van de gedachten die we denken tot onze bewegingen, interne lichaamsfuncties en zelfs onze slaap is een geven en nemen van energie in veel verschillende vormen. Bovendien is hoe we integreren in onze omgeving eigenlijk gewoon een ander voorbeeld van een enorme energie-uitwisseling tussen de omgeving en ons wezen.

Ik denk dat wanneer we op school leren over de fijne kneepjes van het menselijk lichaam, anatomie, scheikunde en fysiologie, we al zo verankerd zijn in onze patronen en gewoonten, dat onze kennis van het potentieel om die \\energie\\ te gebruiken wordt verworpen omdat het lijkt niet in een onmiddellijke behoefte te voorzien. Later kunnen velen van ons de effecten voelen van het niet opletten van onze scheikunde- of anatomische les, wanneer we ons beginnen te realiseren dat de energie die we consumeren onevenwichtig is, door gewichtstoename of andere kwalen van energieonevenwichtigheden, zoals stress, slapeloosheid. , vermoeidheid enzovoort.

De gemiddelde persoon geeft in rust ongeveer 65,14 watt aan energie af. Dat is ongeveer evenveel energie als een standaard gloeilamp. Is dit niet zo geweldig! Energie in beweging wordt kinetische energie genoemd en er zijn veel producten ontwikkeld die de kinetische energie van een persoon gebruiken om het product aan te drijven. Een voorbeeld hiervan is een product ter grootte van een batterij, de M2E. Dit product gebruikt kinetische energie, of normale fysieke beweging, om kracht op te wekken. Aan een riem geklemd of in een knapzak gedragen, de hele generator zit in een gewone batterijbehuizing. Het lopen of schudden van de drager verplaatst de magneten in het apparaat. Die magneten bezielen de draadspoelen met energie die kan worden gebruikt om mobiele apparaten van stroom te voorzien. Best cool, hè!

Het niet in aanmerking nemen van ons energiepotentieel (of het gebrek eraan) in ons dagelijks leven is naar mijn persoonlijke mening een vergissing. Bovendien, als een spiritist, die gelooft dat de fysieke energie van de mens exponentieel wordt vergroot door spirituele energie, denk ik dat als we onze energieniveaus niet dagelijks controleren, we onszelf tekort doen op verschillende levensgebieden. Bovendien, wanneer we spirituele energie gebruiken in onze gedachten en/of acties, we roepen duizelingwekkende positieve omstandigheden in ons leven op. Door de energie die voor ons beschikbaar is, zowel fysiek als spiritueel, niet te gebruiken, genereren we een tamelijk goedaardig bestaan, wat betekent dat we ons leven op een geautomatiseerd, duurzaam niveau reguleren. Dit is hetzelfde als geen cafeïne in onze koffie doen – wat heeft dat voor zin?

Of je nu gelooft in het krachtige potentieel van de almachtige spirituele kracht die voor jou beschikbaar is of niet, je moet zeker het geweldige potentieel zien dat menselijke energy voor jou heeft. Het is duidelijk dat het een voordeel voor ons zal zijn door onze mentaliteit en fysieke activiteiten te concentreren binnen een kader van hoe we deze energie gebruiken. Aangezien er meer aandacht is voor één aspect van energieverbruik dan voor andere, namelijk de effecten van voedselconsumptie, zal ik niet ingaan op de risico’s of voordelen van gezonde eetgewoonten, maar ik wil graag enkele eenvoudige en praktische manieren aanreiken om meer energie te benutten. .

Verhoogde energie kan veel meer voor ons doen om ons te helpen gewicht te verliezen, en er zijn verschillende gebieden van de menselijke fysiologie die baat hebben bij verschillende soorten verhoogd energieverbruik. Om (nogmaals) nog maar te zwijgen over het onbeperkte potentieel om al deze voordelen te vergroten met de kracht van spirituele en goddelijke energie. Hieronder staan een paar praktische en heilzame ideeën om uw energieniveau te verhogen, in de geest, lichaam en geest.

Ontwikkel een gevoel van bewustzijn – Eerst en vooral om uw energieniveaus te maximaliseren, moet u zich bewust worden van de dingen in uw leven die energie toevoegen of wegnemen. Dit is echt vrij eenvoudig te doen en te meten. Voel je je goed? Goede energietrillingen. Voel je je slecht? Negatieve energietrillingen. Er zijn allerlei wetenschappelijke tools die we kunnen gebruiken om dit ook te meten, maar deze gemakkelijke en eenvoudige methode (bewustzijn) werkt het beste en is zeer nauwkeurig. Vraag jezelf regelmatig af waar je staat op de energieschaal door te beoordelen of je je goed of slecht voelt. Let op patronen en ontwikkel kleine acties die je kunt ondernemen om de energie onmiddellijk te verhogen (diep ademen, snelle wandelingen, strekken/buigen, iets eiwitrijks eten of snelle energieke meditatie).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Bandit sleepwagen – hier wil je vanaf blijven
Next post Pave diamanten ringen – meer bling voor uw geld