Huilende hond

Huilen kan een andere manier zijn waarop honden met elkaar communiceren. Er zijn echter momenten dat huilen echt vervelend kan zijn en dat u iets wilt doen om het te stoppen. Omdat gehuil soms voor sommigen verontrustend en eng kan zijn, moet je leren hoe je het gehuil van honden kunt stoppen, zodat je buren niet zullen klagen.

LEER HOE U JE HOND STOPT MET HUILEN

Is er iets dat je kunt doen om te stoppen met huilen? Wat kunt u doen om het gehuil van honden te minimaliseren of beter nog te stoppen? Het eerste dat u kunt doen als u het gehuil van honden wilt stoppen, is weten waarom honden dit doen. Huilen gaat terug naar de wolven wanneer ze zouden huilen als een manier om aan andere wolven te laten weten dat ze er waren.

Honden van vandaag huilen nog steeds en zelfs de gedomesticeerde honden huilen als een vorm van communicatie. Soms is huilen ook een reactie op andere honden die ook huilen. Ze huilen als ze sirenes of geluid van televisies horen en huilen ook vanwege hun instinct. Dus als je het gehuil van honden probeert te stoppen, wil je misschien enkele of alle van de volgende geanimeerde gifs doen:

Als u het gehuil van honden wilt stoppen, moet u uw hond afleiden. Weet wat de dingen zijn die uw hond stimuleren om te huilen. Door dit te doen, kunt u het gehuil van de hond verminderen of stoppen.

Een ander ding dat u kunt doen om het gehuil van honden te stoppen, is door uw hond iets te doen te geven. Je kunt hem een ​​speeltje geven om op te kauwen. Het kan zijn dat uw hond zich verveelt. Als je de verveling weghaalt, is de kans groot dat je ook het gehuil van de hond kunt stoppen.

Huilen kan een teken zijn dat je hond ergens bang voor is. Om het gehuil van de hond te stoppen, moet u uw hond troosten en hem laten weten dat hij veilig bij u is.

Deze tips zullen een grote hulp zijn als je te maken hebt met een huilende en jankende hond. Je moet geduldig en consequent zijn als je traint. Training zal helpen bij de ontwikkeling van de persoonlijkheid van de puppy en tegelijkertijd bouw je een hechtere band op met je hond.

Hier zijn enkele dingen die u niet moet doen als uw hond huilt:

Schreeuw of schreeuw nooit tegen uw hond. Hoewel huilen erg irritant kan zijn, vooral als het vaak wordt gedaan, moet je geduld oefenen. Denk dat het snel zal worden geëlimineerd, zolang je de juiste manier weet om het te doen.

Huil niet terug naar je hond. Je moedigt alleen maar aan.

Sla uw hond niet en ga niet fysiek met hem om.

Sluit de bek van uw hond niet!

Gebruik geen schokkragen. Dit is brutaal en er zijn andere manieren die je kunt gebruiken om het gehuil te stoppen.

Stop met huilen van honden

U moet dit vermijden, omdat deze dingen het probleem alleen maar verergeren als onderwerp van uw hond. U moet de oorzaak hiervan kunnen achterhalen, zodat u begrijpt waarom uw hond het blijft doen en wat u kunt doen om het te stoppen. Het kan zijn dat uw hond bang, eenzaam, verveeld of onzeker is net als de rode tijgerbuldog (lees er meer over). Deze problemen van uw hond kunnen worden opgelost en u moet er iets aan doen zodat het gehuil niet verergert.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *