Hoe u uw iPhone-batterij zonder problemen kunt vervangen

 

iPhone-enthousiastelingen maken zich grote zorgen over het vervangen van iPhone-batterijen. Dit was erg vervelend omdat, in tegenstelling tot andere telefoons, de batterij van de iPhone blijkbaar in het apparaat is gesoldeerd en niet kan worden vervangen door de eigenaar. Het kan niet door de gebruiker worden vervangen.

Consumentenbelangengroepen hebben hun verontwaardiging geuit over het iPhone-batterijvervangingsprogramma van Apple Inc., en ontwikkelaars en hackers proberen manieren te vinden om de mogelijkheden van de gadget uit te breiden.

Toen hybride mobiele telefoons, iPod-mediaspelers, digitale camera’s en apparaten voor draadloos internetten werden ge├»ntroduceerd, begonnen klanten te klagen over de kosten van het vervangen van batterijen in hun apparaten en hun onwetendheid over de handelwijze. Apple plaatste vervolgens snel informatie over het vervangen van de batterij op internet nadat het product in de uitverkoop was gegaan. De procedure is vergelijkbaar met die voor de best verkochte iPod-spelers van het bedrijf.

Als het vermogen van de iPhone-batterij van de gebruiker om een lading vast te houden verslechtert, moet de gebruiker de iPhone bij Apple indienen voor iphone batterij vervangen. Deze service kost de gebruiker 79 plus 6,95 verzendkosten en duurt 3 werkdagen. Als je niet zonder je iPhone kunt, biedt Apple ook een huur-iPhone aan voor 29 terwijl je iPhone wordt gerepareerd. Tijdens het serviceproces worden alle gegevens op uw iPhone gewist. Het synchroniseren van je iPhone met iTunes is dus belangrijk om een back-up te maken van je contacten, foto’s, e-mailaccountinstellingen, sms-berichten en meer. Apple zegt dat het niet verantwoordelijk is voor enig verlies van informatie tijdens het onderhoud van je iPhone en biedt geen diensten voor gegevensoverdracht. We raden ook af om accessoires mee te sturen met je iPhone voor batterijservice.

Batterijpakketten van derden zijn beschikbaar tegen aanzienlijk lagere prijzen dan het eigen batterijvervangingsprogramma van Apple. Deze sets bestaan vaak uit een kleine schroevendraaier en een handleiding, maar zoals bij veel nieuwere iPod-modellen is de batterij van de originele iPhone erop gesoldeerd. Je hebt dus een soldeerbout nodig om een nieuwe batterij te plaatsen. Dit is niet het geval met de iPhone 3G, omdat deze een andere batterij met connectoren gebruikt.

Velen vragen zich af waarom Apple de batterij- en reparatiekosten van de iPhone niet eerder bekend heeft gemaakt, ook al trok het een kronkelige lijn in zijn grensoverschrijdende winkels, met uitleg over mobiele servicekosten en vele andere functies van de iPhone voorafgaand aan de lancering. . De iPhone kost 499 of 599, afhankelijk van het model op de markt, en vereist een serviceplan van minimaal twee jaar, 60/maand van AT&T. Dus iedereen was verrast door de beslissing van Apple om niet de normale gewoonte te volgen om gebruikers toe te staan vervangende batterijen te kopen.

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *