Hoe een close-up goochelaar een bedrijfsevenement kan verbeteren

Door een goochelaar van dichtbij uit te nodigen voor uw bedrijfsevenement kan de eentonigheid die vaak voorkomt tijdens zakelijke aangelegenheden doorbreken. Of het evenement nu een seminar van een weekend in een hotel is of een eenvoudige middaglunch, een goochelaar kan helpen het ijs te breken en het moreel van het bedrijf te verbeteren. De medewerkers kunnen het gevoel hebben dat ze worden beloond tijdens het kijken naar de show, aangezien gelach en verbazing meestal worden gewaardeerd door drukke professionals.

Niet elke goochelaar op de markt werkt aan bedrijfsevenementen. Sommige zijn gespecialiseerd in bruiloften, verjaardagsfeestjes of andere vieringen, maar velen zijn ook bedreven in het werken met zakenmensen en het neerzetten van een gedenkwaardige show. Als u weet waar u op moet letten bij een close-up goochelaar en de show op het juiste moment plant, kan uw volgende bedrijfsevenement meer worden dan zomaar een zakelijke bijeenkomst.

Onderzoek naar goochelaars

Voordat u iemand in dienst neemt, is het belangrijk om een ​​goochelaar te interviewen, net zoals u een potentiële werknemer zou doen. Bespreek tarieven, locaties, beschikbaarheid, ervaring en soorten uitgevoerde magie. Je kunt zelfs een Google-zoekopdracht uitvoeren op je goochelaar en kijken of hun naam verschijnt. Als de goochelaar die je interviewt beweert honderden zaken te hebben gedaan, moet zijn naam minstens één keer in een zoekmachine verschijnen.

Als je een grote zakelijke aangelegenheid hebt, zorg er dan voor dat je genoeg goochelaars inhuurt. Een gerenommeerde artiest heeft meestal aanbevelingen van andere artiesten waarmee hij of zij goed samenwerkt. Hij heeft misschien ook een klein team van goochelaars waarmee hij regelmatig samenwerkt om grote feesten te verzorgen. Het is vaak een goed idee om de andere teamleden voor het evenement te ontmoeten om er zeker van te zijn dat ze goed passen bij uw bedrijfsimago.

Soorten shows

Nadat je een goochelaar hebt gekozen, moet je het type show kiezen dat het beste bij je evenement past. De twee belangrijkste soorten zijn tafelgoochelshows en toneelshows. De meeste close-up goochelaars vinden het leuk om tafelmagie te doen aan de tafel van de gasten. Hierdoor kan de ervaring persoonlijker zijn en kan de goochelaar één-op-één met elke gast communiceren.

Een show kan werken voor een groot feest dat is verspreid in een congreszaal. De magie kan nog steeds dichtbij zijn, aangezien de artiest mensen uit het publiek zal roepen om naar het podium te komen en te helpen met de trucs. De andere oplossing voor een groot evenement is om meer dan één goochelaar in de ruimte te laten werken. Het maakt niet uit welk type close-up goochelaarshow je kiest, je volgende zakelijke aangelegenheid zal zeker memorabel zijn.

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *