Goede motorhelmen zijn essentieel

Toen je vroeger begon met motorrijden, was een van je favoriete dingen waarschijnlijk de wind in je haar. Tijdens het rijden is het heerlijk om de wind in je gezicht te voelen en alle bezienswaardigheden en geluiden van de open weg in je op te nemen. Maar begin je als volwassene het gevoel te krijgen dat dit een beetje onverantwoordelijk is, en als je dat gevoel echt wilt, moet je het waarschijnlijk van een fiets halen, en niet van je fiets als je 100 kilometer per uur rijdt. Om je hoofd te beschermen is het tijd om te investeren in een goede motorhelm.

Wat is een goede motorhelm? Zelfs als je ze al jaren koopt, weet je het misschien niet? Dus deze keer, voordat je naar buiten gaat, maak je klaar om wat onderzoek te doen. Uw eerste vraag zou moeten zijn: welke stijl past bij u? Ten eerste, weet je dat je de tweede wereldoorlog halve schaal of beanie-helmen moet vermijden? Je kent het type, ze zien eruit alsof ze rechtstreeks uit een cartoon van een kever Bailey komen? Ze zien er misschien cool uit, maar vermijd ze, ze bieden weinig tot geen bescherming bij een ongeval.

Het volgende type helm is de modulaire helm. Dit is ook bekend bij een driekwarthelm, omdat deze driekwart van je hoofd bedekt, maar je gezicht onbedekt laat. Hoewel dit niet de veiligste helm is, kan het voor velen toch een goede motorhelm zijn. Als je een bril draagt ​​die niet onder een gezichtsplaat past, of echt van de wind op je gezicht houdt, dan is dit de helm voor jou. Onthoud echter dat het geen bescherming voor je gezicht biedt en je blootstelt aan de elementen.

De veiligste helm die je kunt krijgen is de integraalhelm. Net als bij de modulaire helm is er ook een gelaatsscherm dat omhoog en omlaag kan worden gebracht, zodat u in rust kunt eten en drinken. Een integraalhelm is een goede investering omdat hij niet alleen je schedel beschermt bij een ongeval, maar ook je gezicht en zo catastrofale verwondingen voorkomt. Er zijn ook andere extra voordelen, waaronder bescherming voor uw oren tegen het geluid van de motoren en bescherming voor uw gezicht tegen schadelijke UV-stralen.

Woman kissing his boyfriend over helmet.

Houd bij het kopen van een nieuwe helm altijd rekening met allehelmen.nl. Er is geen manier om te weten of een gebruikte motorhelm een ​​goede motorhelm is, omdat je niet weet of hij ooit is gevallen. Zodra een helm is geraakt, klapt het beschermende schuim aan de binnenkant van de schaal in en wordt u kwetsbaar voor letsel. Nieuw kopen dus!

Een goede motorhelm is gemakkelijk te vinden. Als je klaar bent om jezelf te beschermen, doe dan gewoon wat onderzoek om de nieuwe helm te vinden die het beste bij je past en aan je behoeften voldoet. Als je de juiste motorhelm hebt, wordt je rit comfortabeler. Dus waar wacht je nog op, ga vandaag nog op zoek naar een goede motorhelm!

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *