Gezond blijven: kruidengeneeskunde en acupunctuur

Er zijn scholen voor kruidengeneeskunde en acupunctuur die de oude praktijk van acupunctuur willen samenbrengen met de filosofie van kruidengeneeskunde. Er zijn duidelijke idealen in de acupunctuurschool, gebaseerd op de principes van kracht, vastberadenheid, onsterfelijkheid, hoop en idealisme. Theorieën over acupunctuur en kruidengeneeskunde geloven dat de concepten in de oosterse geneeskunde en genezing levengevend zijn.

Een van de snelst groeiende beroepen op het gebied van alternatieve geneeskunde omvat acupunctuur en kruidengeneeskunde. Na certificering is er de mogelijkheid om een onafhankelijke privépraktijk te runnen of een faciliteit te delen met traditionele gezondheidszorg. Veel klinieken voor acupunctuur en kruidengeneeskunde zijn gevestigd in ziekenhuizen en kuuroorden met erkenning in Vibrator kopen de vaardigheden van emotionele leefstijladvisering, Chinese kruidentherapie en het behandelen van patiënten met acupunctuur, moxabustion en lichaamswerk. Kennis van de kruidengeneeskunde zorgt ook voor vertrouwdheid met voedingsaanbevelingen en begeleiding en het vermogen om te trainen in qi gong en tai qi.

Het begrijpen van de cycli van het leven en de natuur leidt niet alleen tot een uitstekende gezondheid en balans, maar ook tot spirituele en lichamelijke heelheid. Waarden in scholen voor acupunctuur en kruidengeneeskunde benadrukken dat studenten superieure waarden van competentie en uitmuntendheid in de oosterse geneeskunde behouden en in praktijk brengen.

Acupunctuur

Stimulerende punten op het lichaam om te helen door gebruik te maken van zeer fijne naalden die de huid binnendringen is de basis van acupunctuur. Naalden worden gemanipuleerd door elektrische stimulatie of handmatig en zijn de belangrijkste componenten van de Chinese geneeskunde. Acupunctuur is een zeer oude geneeswijze en door specifieke punten op het lichaam te stimuleren, worden onevenwichtigheden in de stroom van qi door meridiaankanalen gecorrigeerd.

Huidige studies suggereren dat acupunctuur zeer effectief is bij het verlichten van postoperatieve misselijkheid en pijn. Acupunctuur is ook veelbelovend bij de behandeling van angst, slaapstoornissen, depressie en bepaalde soorten pijn. Acupunctuur is relatief veilig wanneer het wordt toegediend door gekwalificeerde beoefenaars die steriele naalden en een hoge mate van professionaliteit en kennis gebruiken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Waarom kiezen voor Airport Shuttle Service?
Next post Heeft uw geothermische verwarmingssysteem back-upwarmte nodig?