Ga lekker eten in Sydney!

Sydney is the place to be als het gaat om alles elite en luxe! Van de eersteklas restaurants en dinercruises in Sydney Harbour tot het magnifieke Opera House en de iconische Harbour Bridge, de smaragdgroene stad is trots op haar pracht en praal! Als je in Sydney bent, zorg er dan voor dat je er niets van mist, vooral als het gaat om lekker eten!

Sydney is toonaangevend op het gebied van fine dining in Aussieland en heeft gerenommeerde en wereldberoemde restaurants met topkoks in actie… maar wacht, dat is niet alles! De kleine cafés en cafetaria’s zijn ook een paradijs voor fijnproevers op zich!

Lees verder en vind niet één maar vele manieren om in stijl te dineren in Sydney:

Quay Met niet één maar vele lijsten met toprestaurants over de hele wereld, draait het bij de Quay, gelegen in het hart van Circular Quay, allemaal om een ​​weids uitzicht op de pittoreske haven en haar omgeving! Voeg er gerechten aan toe die al tientallen jaren favoriet zijn bij klanten, zoals de modderkrabcongee… en je zult het perfecte recept voor je dineravond krijgen!
Café Sydney Café Sydney, een eetbestemming die zo beroemd is dat het een andere toeristische trekpleister van Sydney is, brengt het beste samen met een indrukwekkende locatie, lekker eten en stijlvol design! Voeg daar een unieke prelude aan toe – een indrukwekkend model van de stad en je hebt de jackpot gewonnen! Met de toevoeging van het heerlijke eten waar het beroemd om is en het adembenemende uitzicht op de nachtelijke hemel van het Sydney Opera House, de Harbour Bridge en de ongerepte Circular Quay-wateren… vragen om meer zal een misdaad zijn!
Magistic Dinner Cruise Een multi-miljoen dollar catamaran, eersteklas sfeer, gastronomische keuken en spectaculaire uitzichten op de havennacht… en u krijgt een dinercruise in Sydney die zo perfect mogelijk is! Een diner dat zeker zal eindigen in uw beste Sydney-ervaringen… profiteer van de aantrekkelijke combinatie van eersteklas service, dineren van restaurantkwaliteit, een eigentijdse inrichting, weidse uitzichten en meer zonder een deuk in uw zak! Ben je al dol op het idee?
Aria
Meesterwerk van de beroemde Australische chef-kok Matt Moran… Aria pronkt met een gewelfde eetkamer die je op het eerste gezicht zal overtuigen! Zie hoe Matt en zijn team magie weven voor uw smaakpaletten en trouw blijven aan hun reputatie als een van de meest stijlvolle eetgelegenheden ter wereld. Voeg een wijnkaart toe die meer dan eens in de beste wijnlijsten heeft gestaan ​​en je hebt een diner waar je geen genoeg van kunt krijgen!
Bennelong Gelabeld als de mooiste eetzaal van Sydney, zal de architectonische grootsheid van deze plek zeker een lust voor het oog zijn gedurende de nacht! Met een zo goed mogelijk dinermenu, kunt u wat tijd besteden aan het genieten van het perfecte interieur en de schilderachtige uitzichten die u altijd zult zien. Zie hoe het befaamde restaurant verse producten verwerkt tot exotische gerechten en desserts waar het bekend om staat… Een diner-ervaring, de elite manier! Dus waarom zou u uw smaakpalet laten wachten… ga op een heerlijke reis door Sydney en haal het beste uit de stad en haar verborgen smaakschatten voordat u eropuit trekt!

 

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *