Dierennieuws in de wereld van vandaag

Dieren halen tegenwoordig om vele redenen de krantenkoppen. Het probleem is dat dieren de neiging hebben om het nieuws te halen vanwege de verschrikkelijke en ondenkbare dingen die hen overkomen. In elke staat in de Verenigde Staten en elk land over de hele wereld gebeuren elke dag wreedheden met grote en kleine dieren. We hebben nieuwsverhalen behandeld over honden en katten, maar ook over verschillende soorten dieren die dood werden gestaard, doodgeslagen, verbrand met zuur, onmenselijk geëxecuteerd en op talloze andere manieren. We hebben verhalen geschreven over dieren die voor de lol werden gedood door de ziekste individuen en per ongeluk door degenen die het meest van ze hielden. Maar met alle negatieve krantenkoppen waar dieren bij betrokken zijn, zijn er een aantal dieren die het Nieuws Vandaag halen om prachtige, hartverwarmende en humoristische redenen.

Veel honden en katten kunnen zeggen dat hun baasjes niet zouden leven als zij er niet waren geweest. Honden en katten hebben de politie gebeld toen hun baasjes in de problemen zaten en medische hulp nodig hadden, honden hebben de baasjes wakker gemaakt om hen te laten weten dat er brand was in huis en weer anderen waren de drijvende kracht achter de invoering van behulpzame wetten helpen om van de wereld een betere plek te maken om te leven. Hieronder heb ik een van mijn favoriete artikelen geplaatst die ik heb geschreven en die een van de vele gelukkige redenen belicht waarom een dier het nieuws heeft gehaald. Ik hoop dat je ervan geniet.

Black Labrador geëerd als Katrina Hero

Bij de jaarlijkse Genesis Awards, georganiseerd door de Humane Society, werd een zwarte labrador, nu Katrina genaamd, geëerd voor haar levensreddende inspanningen. Een man uit New Orleans die na de orkaan vastzat in het overstromingswater, herinnerde zich hoe de hond hem naar hoger gelegen gebieden had geholpen, zonder haar zou hij zeker zijn verdronken. Het prijsdiner, bijgewoond door vooraanstaande dierenrechtenactivisten, verleende de hond een staande ovatie. Katrina werd gered uit een opvangcentrum nadat het verhaal van de man was uitgezonden op een lokaal tv-station in Los Angeles.

Ja, dieren hebben zeker hun positie in de wereld van vandaag verstevigd voor zowel de goede, zoals hierboven gezien, als de slechte. Ga met ons mee terwijl we dag voor dag de wereld van dierennieuws verkennen.

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *