BOOSOM LIFT TAPE – HOE HET TE GEBRUIKEN EN DE VOORDELEN

Tegenwoordig gebruiken dames boezemliftband in plaats van beha’s onder hun jurk. Er zijn niet echt goede of slechte doelen voor het gebruik van tape in tegenstelling tot het gebruik van beha’s. Geen echte uitleg dat u tape gebruikt, u wilt de legitieme strategie weten om het op te nemen. Hier regel ik alles over boezemliftbanden.

Motivaties om tape op de boezem te gebruiken in plaats van borst-

 1. Op het moment dat je geen beha meer kunt dragen
  Een rechtvaardiging voor het tapen van de boezem is dat je geen beha kunt dragen. Je mag het niet dragen omdat je jurk zo is ontworpen. Je kunt bijvoorbeeld geen beha’s met veters in je gewaagde jurk dragen. Dit komt omdat de wimpers vanaf de achterkant zichtbaar zijn en je er bizar uit zult zien, niemand draagt beha’s in gewaagd!

Maar zonder een beha te dragen om uw boezem op te tillen en de ontwikkeling ervan te verminderen, kunt u boezemlifttape gebruiken.

 1. Gladde borst
  Dames die zich moeten kleden als een man of cosplay moeten doen als een mannelijk persoon voor toneelstukken, gebruiken boobtape kopen om hun borst recht te trekken. Evenzo worden boezemliftbanden door kunstenaars gebruikt om de ontwikkeling van de boezem tijdens het bewegen te verminderen.
 2. Maak decolleté-
  Boezemlifttape wordt gebruikt om decolleté te maken. Iemand die SMA-boezems heeft en geen decolleté krijgt, kan de tape op een manier betrekken om decolleté te maken. Evenzo wordt het laten zien van borsten gebruikt door transseksuelen.
  Wat voor soort boezemlifttape is toegankelijk?
  Een klinische tape is handig, maar maakt geen gebruik van papieren tape, omdat ze zwak cement zijn en niet aanpasbaar. Je kunt ook sportsjorband gebruiken. Wat u ook kiest, het moet voldoende breed zijn en op textieltape lijken. Deze tapes passen het beste bij uw huid en zijn beschermd. Een pijpband is gevaarlijker om te gebruiken en kan niet worden gebruikt als u een gevoelige huid heeft.

Zorg er bij het kopen van een borstlifttape voor dat deze geen kracht heeft, aangezien het ondraaglijk kan zijn wanneer u het verwijdert. Een stoffen tape die u gebruikt, moet ademend zijn. Dit komt omdat, in het geval dat het niet ademend is, het je huid doorweekt van zweet zal maken.

Afgezien daarvan zorgt de aanschaf van een boezemlifttape ervoor dat deze niet luid is. Dat houdt in dat wanneer je omhelst of je huid ergens tegenaan wrijft, het geen verpletterende commotie zou moeten geven zoals plastic tape. Dit kan een beetje vernederen. Bekijk vervolgens de instructieoefening en gebruik tape op een manier die geen pauzegeluiden geeft. Een tape met minder pasta en papier kan onstuimig zijn.
Tips om boezemlifttapes te gebruiken-

 1. Gebruik allereerst een tepelhofdeksel om uw tepelhof te bedekken. Je kunt ook tape op je tepelhof gebruiken, maar doe er dan iets als een klein kussentje of watje overheen om het te krijgen. Probeer de tape niet zomaar op uw tepelhof te plakken.
 2. Zorg er tijdens het tapen ook voor dat de tape niet op het gevoelige gedeelte blijft plakken. Omdat het heel goed pijnlijk kan zijn als je de tape verwijdert.
 3. Zorg ervoor dat u niet te veel aan de boezem trekt met behulp van boezemliftband, omdat uw boezem er dan boller uitziet.
 4. Vraag altijd een metgezel in plaats van helemaal alleen op te nemen. Hierdoor kunt u het effectief en op de juiste manier opnemen. Omdat men stevig op de boezem kan staan terwijl verschillende tapes het.
  Dingen om te onthouden
  Breng nooit tape aan op een door de zon verbrande huid of een beschadigd deel
  Om te controleren of de tape niet overgevoelig is voor je huid, doe je een fixeertest. Dat betekent dat je slechts een klein stukje tape gebruikt om over je huid te testen.
  Cement blijkt vrij te zijn als je veel zweet. Probeer geen tape te gebruiken, ervan uitgaande dat je een meer vochtige huid hebt met zweet.
  Zorg ervoor dat u de huid droogt en reinigt voordat u de tape gebruikt, anders kan er vuil in uw huid blijven plakken.
  Een warme douche voorafgaand aan het verwijderen van de tape zal de methode minder moeilijk en eenvoudig maken.
  Als er na het verwijderen van de tape wat kleverige ophoping op uw huid is, kunt u er kinderolie overheen smeren en zachtjes inwrijven om het te verwijderen.
  Hoe tape je je boezem?
  Het tapen van je boezem hangt af van de jurk die je draagt. We zullen iets dragen dat een laag profiel heeft, dan heb je het er zelfstandig bij nodig. Ik moet naar links, dan moet je de boezem vasthouden en tape van beneden naar boven afhangen van hoeveel lift je wilt. Hier zijn een paar gedachten voor u!
 5. Doe boezemlifting na – knip de toestanden van de boezemlifttape uit en breng ze aan zoals ze zijn!
 6. Breng delen van de tape aan – gebruik de stukjes tape om het op een beha te laten lijken. Op het moment dat je blote rug draagt, gebruik je deze gedachte.
 7. U hoeft niet slechts één tape te gebruiken. U kunt de tape ook over de voorgevormde bh-cup gebruiken, omdat deze er gladder uitziet. Je kunt de cups van een oude beha knippen en deze met tape gebruiken om de boezem onder elke jurk een superieure uitstraling te geven.
  Voordelen van boezemlift tape-

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *