Bandit sleepwagen – hier wil je vanaf blijven

 

In de diepe winter stopt uw auto nergens. Wat als de sleepwagen vraagt of u hulp nodig heeft? Als de ervaring van veel mensen die door dit soort ervaringen zijn verbrand, voorbij kan gaan, rekent het bedrijf dat deze sleepwagen levert niet alleen een prijs aan die inbraak kan zijn, maar betaalt die vergoeding ook. Gewoon zonder benzine komen te zitten of een kapotte band kan u $ 1000 of meer kosten om te slepen, en we houden de auto totdat u deze heeft afbetaald. Allstate, een verzekeringsmaatschappij, waarschuwde zelfs dat het de laatste tijd regelmatig dergelijke Laweta Dąbrowa Górnicza is tegengekomen. Ze noemen ze bandietensleepwagens.

Waarom is Allstate zo bezorgd om zijn klanten te beschermen tegen onethische sleepwagenchauffeurs? Als een klant met een omniumverzekering of een aanrijdingsverzekering echter zo’n bandietensleepwagen aanschaft, zal de verzekeringsmaatschappij uiteindelijk een schadevergoeding moeten betalen. Als de kosten stijgen, compenseren we dit natuurlijk door de premies over de hele linie te verhogen. Dus wat kunt u doen om te voorkomen dat er misbruik van u wordt gemaakt als u vastzit op de weg en in een kwetsbare situatie verkeert?

Sta nooit toe dat een sleepwagen u helpt, tenzij u heeft gebeld of de politie heeft gebeld. Om een sleepwagenchauffeur te bellen, mag u alleen services gebruiken die zijn gescreend en goedgekeurd door het pechhulpprogramma waarvoor u bent ingeschreven. Wanneer u de sleepwagenchauffeur belt, zorg er dan voor dat de weergegeven persoon de persoon is die belt. Wat u ook doet, geef geen verzekeringsgerelateerde informatie aan vrachtwagenchauffeurs.

Zelfs als u vastzit en snel naar huis wilt, zoekt u een sleepbedrijf om uw auto naar uw gebruikelijke reparatiewerkplaats te brengen of een sleepwagen om u naar huis te brengen. Als ze je naar een vreemde reparatiewerkplaats brengen, is de kans groot dat ze je kosten in rekening brengen voor elk uur dat je de auto houdt. Soms rijden ze uw auto naar een parkeerplaats in plaats van hem naar de garage te brengen. Waar ze naar op zoek zijn, is een mogelijkheid om een autoopslagvergoeding te claimen.

Wanneer de door u gevraagde sleepwagen verschijnt, vraag dan om een passende gedrukte prijslijst waarop duidelijk staat welk type toeslag van toepassing is. Ook willen we dat op het document staat waar de auto naartoe gesleept wordt. Teken alleen naast het in rekening te brengen bedrag. Als u onderaan het papier wat ruimte vrijlaat, kunt u de lege plekken invullen met wat u maar wilt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Redenen om voor een goede luchthaven taxiservice te kiezen
Next post Jij bent energie! 7 acties die u kunt ondernemen om meer energie te krijgen!