3 creatieve cadeaus die kinderen kunnen maken en geven

Op zoek naar een nieuwe kerstversiering? Hier zijn drie nieuwe ideeën om uw kinderen bezig en creatief te houden.

Kerstornamenten met kinderfoto’s

Uw kinderen zullen dit elk jaar graag aan hun grootouders geven.

Knip twee identieke sterren uit karton om er een te maken. Snijd een gat in het midden van een van hen dat groot genoeg is voor een foto van je kind. Verf de sterren in goud of zilver en voeg ambachtelijke juwelen en pailletten toe. Schrijf met een zwarte markeerstift het jaartal zonder gaatjes in het midden van de ster. Als de ster droog is, lijm je de foto van je kind op de sterlijst. Lijn de twee sterren rug aan rug uit met de versierde kant naar buiten gericht en lijm ze aan elkaar. Boor een gat in de bovenkant en voeg een zilveren of gouden koordlus toe om hem op te hangen.

Een kantoor en school gift siert elk jaar uw boom en uw kinderen zullen hem koesteren naarmate ze ouder worden.

Ambachten voor kerstsnoep

Het is een geweldig kerstcadeau voor je gezin. Maak koekjes op stokjes zoals lolly’s en bezorg ze blije gezichten met snoep. Hier is hoe.

Gebruik ons recept voor chocoladekoekjes. Leg koekjesdeegballen op bakpapier met anti-aanbaklaag op een bakplaat en prik een lollyreep horizontaal in elk koekje voordat je gaat bakken. Zodra de koekjes zijn afgekoeld, pakt u ze een voor een op met een stok, doopt u ze in de gesmolten chocolade, maakt u haar met gekleurde hagelslag en plakt u de snoepjes op de ogen en mond met chocolade. Wikkel elk gezinslid in een kleine cellofaanzak. Bind een lint aan de bovenkant en bevestig een cadeaulabel met de naam van elke persoon erop. verrukkelijk!

Geweldige kerstsnoepjacht

Dit zelfgemaakte kerstcadeau valt zeker in de smaak! Het is ook een geweldig cadeau voor je familie.

Koop een groot herenoverhemd in een goede felrode of groene kleur bij een kringloopwinkel. Was en droog het. Lijm de lolly’s en snoepjes overal met een onderlinge afstand van 5 cm vast met behulp van een heet lijmpistool. Vouw en verpak volgens de volgende instructies.

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *